Beboerhus

SAMSUNG CSC

Adresse: Onkel Dannys plads 1, 1711 København V

Hvem bor her:

TEMPI
Tempi er en ny genreorganisation i det danske musikliv. Vi arbejder med musik fra det musikalske område ‘folk, world og beslægtede genrer’. Mere præcist arbejder vi for at udvikle, styrke og udbrede kendskab til musikken og fremme musiklivet i Danmark og dansk musik i udlandet.

JazzDanmark
JazzDanmark bidrager til at udbrede jazzen og udvikle hele musiklivet, ved at skabe værdi for mennesker gennem nye møder, oplevelser og samarbejder i og omkring jazz i Danmark og dansk jazz i udlandet.

Kulturværkstedet Dagmar
I to årtier har Dagmar markeret sig som en yderst aktiv og fornyende force på Vesterbro. Kulturværkstedet giver børn og unge på Vesterbro en række tilbud til inspirerende og motiverende undervisning med en bred spændvidde af kurser, alt efter ønsker, behov og deltagertilslutning.

Sabaah
Sabaah betyder ’ny dag’ eller ’ny begyndelse’. Vi er en forening, som arbejder for at forbedre vilkårene for LGBT+-personer* (bl.a. homo- og biseksuelle og transkønnede) med minoritetsetnisk baggrund.

ILLEGAL
Foreningen MINORITET
ILLEGAL! Magasin er et kulturmagasin om stoffer – om stofkultur og kulturstof – på godt og ondt i alle samfundslag og i hele verden.

Radio Vesterbro
Radio Vesterbro, som har sendt siden september 1983, er en brugerstyret radio. Det betyder, at de personer som er aktive i radioens redaktionsgrupper, styrer radioen. Adressen er: Radio Vesterbro, Halmtorvet 13 A kl. 1700 København V, 33 21 29 84

Artikler om beboerne i beboerhuset