European Street Food Awards 2019 – Danmark

Nu kommer European Street Food Awards kommer endelig til Danmark!!!

Det betyder, at Danmark bliver en del af verdens største Street Food fænomen, som afholdes lokalt og nationalt på intime, urbane lokationer med kant i 15 europæiske lande.

HVORNÅR
I weekenden fra fredag den 13. til søndag den 15. september 2019, danner Onkel Dannys Plads ved Kødbyen på Vesterbro ramme om begivenheden, som i flere år har lagt Europa ned.

HVAD
European Street Food Awards er en madfestival, der giver mulighed for at opleve hele verden gennem food trucks, pop-up telte og cykler. Her serveres kun mad og drikke med indlevelse og passion.

HVORFOR
København er udnævnt til vært for den danske finale i den prestigefulde Street Food Festival, hvor landets bedste Street Food aktører vil imponere dommere og gæster med deres kulinariske talenter, i konkurrencen om at vinde dommerprisen eller publikumsprisen og gå videre til den europæiske finale, som afholdes i Malmø den 27.-28. september med deltagere fra 15 lande.

DELTAG
Kom som gæst, smag på mad og drikke, prøv en lækker tasting menu til 40 kroner, brug din stemme i afstemningen, og mærk den autentiske og hyggelige stemning med live musik, DJ og aktiviteter.

PROGRAM
Programmet for festivalen vil løbende blive opdateret, så følg med på facebook her: https://www.facebook.com/events/1583900821741236/