Det her er din pride: Sabaah afterparty

  • Lørdag den 17. august 2019 kl. 22.00-05.00

// VI GÅR FOR DIG. DET HER ER DIN PRIDE //

Glitteret er kun lige begyndt at dale mod jorden inde ved Rådhuspladsen, men festen er ikke ovre endnu. Sabaah inviterer nemlig alle til det officielle DET HER ER DIN PRIDE AFTER PARTY som vi holder sammen med vores venner Onkel Dannys Plads og Hverdagen!

Sammen skal vi danse og feste i solidaritetens tegn og minde hinanden om at stå sammen om den intersektionelle regnbuekamp. Det her er nemlig DIN pride, og uanset om du er LGBT+ person eller allieret til Sabaah og regnbuekampen, ønsker vi at slutte Copenhagen Pride Week 2019 af med solidaritet, fælleskab og dans!

Festen løber af stablen på Onkel Dannys Plads (indgang fra Halmtorvet). Aftenen byder på lækre pride-drinks i Hverdagen, skønt loungeområde på pladsen og selvfølgelig et glødende dansegulv i Råhuset.

DJ’s og andre happenings bliver annonceret løbende.

Indgang: DKK 50
Aldersgrænse: 18

✷HOUSE RULES✷
Tag ikke billeder af eller film andre medmindre du har deres eksplicitte tilladelse.
Ingen racisme, homofobi, transfobi, sexisme, xenofobi, bifobi, diskrimination af funktionsnedsatte, aldersdiskrimination eller had! Vi byder alle velkomne uanset kønsidentitet, seksualitet og etnicitet.
Tænk over hvad du siger! Hvad du finder morsomt kan være stødende for andre.
Respektér et nej! Rør ikke ved andre uden samtykke.
Husk at DANSE!! ♥

// Sabaah er et tryggere rum for minoritetsetniske lesbiske, bøsser, biseksuelle, transkønnede og queer personer. Dette event er åbent for alle medlemmer og ikke-medlemmer, men vi kræver at du respekterer vores HOUSE RULES. //

// SABAAH TIL COPENHAGEN PRIDE 2019 //

Vi går for dig. Det her er din pride.
I år går Sabaah med i Copenhagen Pride Paraden for dig, der ikke er her. Pride er synlighed, men ikke alle kan stille sig under regnbueflaget. 2019 er en Pride i solidaritetens tegn. 8 forskellige personligheder, allierede såvel som Sabaah-aktivister, vil i de kommende uger fortælle om for hvad eller hvem de går med i paraden. Følg med på Facebook og Instagram og find os ved vores stand på Pride Square d. 13.-16. august.

____________________________________________________

[English:]

// WE’RE MARCHING FOR YOU. THIS IS YOUR PRIDE //

The glitter has just begun to fall towards the ground at the City Hall Square, but the party is not over yet. Sabaah invites everyone to the official THIS IS YOUR PRIDE AFTER PARTY which we’re hosting with our friends Onkel Dannys Plads and Hverdagen.

Together we will dance and celebrate in the sign of solidarity and remind each other to stand together for the the intersectional rainbow struggle. This is YOUR pride, and whether you are a LGBT+ person or ally to Sabaah and the rainbow fight, we want to conclude Copenhagen Pride Week 2019 with solidarity, community and dance!

The party takes place at Onkel Dannys Plads (entrance from Halmtorvet). The evening offers delicious pride drinks at Hverdagen, a lovely lounge area on the square and of course a glowing dance floor in Råhuset.

DJ’s and other happenings are announced continuously.

Entrance: DKK 50
Age limit: 18

✷HOUSE RULES✷
– DON’T TAKE PICTURES OR FILM OTHERS UNLESS YOU HAVE THEIR PERMISSION
– NO RACISM, HOMOPHOBIA, TRANSPHOBIA, SEXISM, XENOPHOBIA, BIPHOBIA, ABLEISM, AGEISM OR HATE! WE WELCOME ALL GENDERS, SEXUALITIES AND ETHNICITIES
– BE MINDFUL OF WHAT YOU SAY! WHAT YOU FIND AMUSING MIGHT BE OFFENSIVE TO OTHERS
– RESPECT A NO! NO TOUCHING WITHOUT CONSENT
– MAKE SURE TO DANCE!! ♥

// Sabaah is a safer space for minority ethnic lesbian, gay, bisexual, transgender and queer people. This event is open to all members and non-members, but we require that you respect our HOUSE RULES. //

// SABAAH AT COPENHAGEN PRIDE 2019 //

We’re marching for you. This is your pride.
This year, Sabaah joins Copenhagen Pride Parade by marching for those who are not there. Pride is visibility, but not everyone can join under the rainbow flag. 2019 is a pride in the sign of solidarity. 8 different personalities, allies as well as Sabaah activists, will in the coming weeks tell us what or who they march for in the parade. Follow us on Facebook and Instagram and find us at our stand at Pride Square on August 13th-16th.