Vesterbro RAW julemarked

Lørdag den 8/12 kl. 11-19

(English below)
Vesterbro RAW julemarked i Råhuset og Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet lørdag d. 8 december kl 11-19 med masser af det skæve, rå, kreative, ukonventionelle, anderledes, unikke, utæmmede kunsthåndværk, design og kunst, som du ikke ser andre steder. RAW vil fremme og anspore mangfoldighed og alsidighed. Gør et unikt fund!
På pladsen udenfor kan man blive inviteret ind i containeren til Cat Eyed People’s Playground.
Rub&Stub sælger et aftensmåltid baseret på doneret overskudsmad.
Råhuset arrangerer en koncert efterfølgende, info følger.
Gratis adgang!

“Vesterbro RAW” craft fair in Råhuset and Forsamlingshuset at Onkel Dannys Plads near Halmtorvet Saturday December 8 embrace the raw, offbeat, creative, alternative, unconventional, unique, untamed crafts, design and art that you don’t see elsewhere. RAW wish to encourage and promote diversity and versatility.
Find something unique! Free entrance.
Rub&Stub will ber selling an evening meal based on donated food, tba.
Outside Cat Eyed People’s Playground invites you into their container.
Råhuset host a concert after the market, tba