Onkel Dannys Kulturnat

Onkel Dannys Plads fyldes med aktiviteter og særlige oplevelser i forbindelse med Kulturnatten!

Følg med på eventen, som løbende opdateres med aktiviteter!

Arrangementet er gratis for alle (betaling ved deltagelse af Magic).

ONKEL DANNYS PLADS
Kl. 18:00-01:00 – Shisha bar
I samarbejde med Sabaah skabes et hyggeligt telt med mulighed for at ryge vandpibe og drikke lun mynte-te. Vi siger velkommen i Aladdins Hule.

Kl. 18:00-00:00 – Sketchy Monday
De kreative tegnere fra kunstkollektivetet Sketchy Monday indtager pladsen med et kæmpe tegnebord, hvor du kan sætte kreativiteten fri. Der vil være alle former for tegneredskaber til rådighed.

RÅHUSET
Kl. 18:00 – 00:00 – Kaf & Konsol #6 – This time at Råhuset
På Råhusets 1. sal kan du spille et væld af forskellige konsolspil, når Kaf’ og Konsol indtager lokalerne. Lokalerne forvandles til den hyggeligste dagligstue, hvor du kan prøve kræfter med masser af forskellige konsolspil!

Kl. 18:00-22:00
UP TV inviterer til live-screening af dokumentarer, hvor filmen vises 2 gange.

Kl. 00:00 – 01:00 Midnatskoncert med Lunar Lane
Lunar Lane er et spritnyt band, der spiller debutkoncert under Kulturnatten. Det bliver groovy og med dansable toner. Så tag vennerne under armen og sving forbi!

BEBOERHUSET
Sabaah invitere til et hav af forskellige talks og åbent hus i deres hyggelige lokaler

Kl.18:00 – 19.30: Åbent Hus
Vi slår dørene op til vores lokaler, hvor du kan høre lidt om vores formål og virke, møde et par Sabaahtister og nyde en daddel og en kop the.

Kl.19.30 – 20.15: Ordets magt
Værkoplæsning af forfatter Ahmad Mahmoud og gadefilosof Elias Zakarias Sadaq. En samtale om dét at bruge sprog og skrift til at fortælle personlige (svære) historier.

Kl.20.30 – 21.30: POSE TALK!
En talk om HBO serien Pose som beskriver ballroom scenen i 80’erne og sorte transkønnedes betydning for LGBT+ kampen. Det bliver sjovt, nørdet og personligt! Panelet består af Moeisha A. Aden, talsperson i Sabaah — Torsten Bøgh Thomsen, ph.d. i litteraturvidenskab — Fahad Saeed, projektchef i MINO Danmark.

kl.22:00 – 2300: Transmonolog med Moeisha A. Aden (adults only).
En performance om transition, religion, identitet, samfund, normer, fordomme og alt derimellem.

FORSAMLINGSHUSET
Kl. 18:00 – 00:00 – Magic – Guilds of Ravnica – 90kr pr. person
Spilentusiasterne fra Magic Mondays holder turnering I forsamlingshuset, hvor 16 spillere kan deltage, når det nyeste sæt Guilds of Ravnica spilles.

KUNSTCONTAINEREN
Kl. 18:00 – 22:00 – Cat Eyed People’s Playground
Kunstnerduoen Cat Eyed People’s Playground åbner op i containeren, hvor du kan opleve udstillingerne Wardrobe & Fragments of I. En kombination af interaktiv lydinstallationer og fotografier.

Se f