Lopper & Lambrusco #1

Velkommen til første udgave af arrangementet “Lopper & Lambrusco” på Onkel Dannys Terrasse foran spillestedet Råhuset på Onkel Dannys Plads!

Fra kl.10 og under den varme sommersol i fornemt selskab af Onkel Dannys Loppemarked 1. juli spiller Smokestack Ash fra bl.a. Copenhagen Soul Weekender 2018 op til den gode stemning, mens baren sprudler med den kølige lambrusco og den gode drikkelse!

Australske Ash har de sidste to år bragt de københavnske dansegulve i kog med sine vinyler og har en finger med i spillet bag succesfulde klubber som Moonshine, Double Barrelled Soul Club, Messed Up, Absalon Got Soul & Copenhagen Soul Weekender. Vores australske ven nyder koldskål på en sommerdag, musik fra dengang og glæder dig til at dele sit sidste pladefund med os til Lopper & Lambrusco!

Vi ses på Onkel Dannys Terrasse!