VM i ROCK

For tredje år i træk afholdes der Vesterbro Mesterskaber i ROCK!
Med rockkyndig hånd er der udvalgt fem bands afVesterbro Rock Radios vært Ole Hansen. Mesterskaberne afholdes d. 29. marts. I år består fagjuryen af Wili Jønsson, Frede Fup og Nanna Lüders, der på aftenen vælger hvilket af de fem bands der løber med pokalen.

Årets VM i Rock line-up:
De Frigjorte er en blanding af Magtens Korridorer og Gasolin, blandet med forkærlighed til den hårdere guitar rock. De ynder selv af kalde musikken for “Erik Balling Rock”.

Mount Ego er kvartetten med let genkendelig elektronisk rockmusik – frigjorte følelser, der i et univers af svævende guitarer, pulserende trommer og drømmende keys, fortæller historier om tragedier og kærlighed.

Loyal Spine skriver sange baseret på stærke melodiske hooklines og stramme arrangementer. Der er stor vægt på vokalharmonier, med 3-stemmige passager og underbyggende effekter, der skaber en særlig stemning omkring musikken. De lover intens og velspillet rockshow til publikum.

The Penetrators har store armbevægelser – de postulerer frejdigt at internettet kortsluttede da deres første udspil “Rim Job Princess” udkom i 2016. Og deres riffs er lige så stramme som 2-numre for små spandes bukser, tilført en sexet vokal så højt som deres hårpragt.

Vi er fædre er en dansksproget rocktrio, der spiller lige fra hjertet, med forkærlighed for stramme riffs med fart på sanguniverset. Fædrene bevæger sig i et bredt spektrum af rockgenren fra stille ballader til den fuldbårne punkrock.