Informationsmøde om frivilligt arbejde i udlandet

Går du og overvejer, om frivilligt arbejde i udlandet er noget for dig? Vil du vide, hvordan det er at leve og bo i et fremmed land, hvad får man ud af et frivilligt arbejdsophold, og hvilke fordele der er ved at vælge Projects Abroad som organisation?

Vi inviterer dig til at komme og høre mere om dine muligheder på vores gratis informationsmøde i København den 20. februar. Informationsmødet vil handle om at rejse med Projects Abroad generelt og henvender sig derfor til alle, der er interesserede i at rejse ud i verden som frivillig.

Derudover tager vi en tidligere frivillig med, som vil fortælle om sine oplevelser og svare på dine spørgsmål. Her vil du møde Janni, som tog sin praksisforløb i Sydafrika på vores ernæringsprojekt og Stephanie som ønskede at lære mere om fysioterapi i Mexico.

Vi glæder os til at se dig tirsdag d. 20. februar kl. 18.00! Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5