Copenhagen Jazzfestival – Make it World Jazz!

Copenhagen Jazzfestival – Make it World Jazz I Råhuset byder på fire unikke koncerter, med konstellationer der er sat sammen til lejligheden. Koncerterne har alle fokus og udgangspunkt i genrerne roots & hybrid, jazz, fusion, soul og sangskrivning.

Under koncerterne vil musikerne blive udfordret og træde ud af deres komfortzone, da de skal spille hinandens repertoire. De søger fællesskabet og samhørighedsfølelsen i musikken, og viser musikken som en kommunikationsform, der kan forene mennesker af forskellig etnisk, kulturel og kønsmæssig baggrund.

Det er musikere fra alle verdenshjørner i skøn forening, musikere har alle dage krydset grænser for at opnå ny inspiration til deres næste udgivelser eller deres næste live koncert, i samspil med andre musikere.

Make it WorldJazz-projektet er således begyndelsen på, at videregive unikke live-musikoplevelser, hvor der sættes noget på spil både hos udøveren og hos publikum!

Kom og lad dig berige med nye musikalske oplevelser!

Tirsdag d. 11 juli

Bilal Irshed (voc+oud)

Yohannier Ramon (perc)

Rasmus Møldrup (bas)

Tine Vitkov (kla)

Ida Ben Hamadou (cel)

Torsdag d. 13 juli

Deodato Siquir (voc+drum)

Christian Douglas (bas)

Rune Thorsteinsson (piano)

Fredag d. 14 jul

Rikke Lie (voc+gui+piano)

Isildo Novela (bas+kor)

Preben Carlsen (gui)

Deodato Siquir (drum)

Lørdag d. 15 juli

Maria Thandie (voc)

Morten Schantz (piano)

Kristor Brødsgaard (bas)

Dedato Siquir (drum)

 

 

 

Køb billetter: https://billetto.dk/users/dit-kbh-rahuset

Kom til Workshop på Make It World Jazz, Råhuset kl. 14-16

Den 11 juni

Workshop Drop Inn – Meet Bilal Irshed (voc+oud)

Kom til workshop med oud-virtuos Bilal Irshed, der både dyrker det traditionelle mellem østlige folkemusik og det klassiske arabiske repertoire.

Alle musikere – uanset instrument – er velkomne. Bilal Irshed vil dele ud af sin viden og tekniske kunnen, og der vil være mulighed for at spille med.

Mød op til en inspirerende eftermiddag i Mellemøstens tegn.

 

Den 13 juni

Workshop Drop Inn – Meet Deodato Siquir (voc+drum)

Kom til workshop med den alsidige percussionist og vokalist Deodato Siquir, der er anerkendt som et af Mozambique’s største musikalske multitalenter. Deodato spiller mozambiqansk folk og afrikansk rytmisk improvisation.

Alle musikere – uanset instrument – er velkomne. Deodato Siquir vil dele ud af sin viden og tekniske kunnen, og der vil være mulighed for at spille med.

Mød op til en inspirerende afrikansk eftermiddag.

 

Den 14 juni

Workshop Drop Inn – Meet Rikke Lie (voc/gui/piano)

Kom til workshop med songwriter og vokalist Rikke Lie, der ynder at dyrke et skønt mix af afrikansk musik og folk/pop.

Alle musikere – uanset instrument – er velkomne. Rikke Lie vil dele ud af sin viden og tekniske kunnen, og der vil være mulighed for at spille med.

Mød op til en inspirerende eftermiddag i fusionen mellem afrikanske rytmer og nordisk folk.

 

Den 15 juni

Workshop Drop Inn – Meet Morten Schantz (piano)

Kom til workshop med jazzkomponist og pianist Morten Schantz, der i starten af 2017 udgav det anmelderroste album “Godspeed” og bl.a. har spillet med JazzKamikaze.

Alle musikere – uanset instrument – er velkomne. Morten Schantz vil dele ud af sin viden og tekniske kunnen, og der vil være mulighed for at spille med.

Mød op til en inspirerende formiddag i den europæiske fusionsjazz’ tegn.