Blændværk – Udstilling

BLÆNDVÆRK kunstnergruppen udstiller i Råhuset fra mandag d. 3. april – onsdag d. 19. april.
Fernisering mandag d. 3 april kl. 15.30!
Udstillingsgruppen BLÆNDVÆRK præsenterer deres seneste produktioner. Vi er en gruppe kunstnere, der elsker at male. Vores malerier har det til fælles, at de er præget af intens, personlig maleglæde og fantasi. Billederne repræsenterer mange genrer – fra blomsterbilleder, landskaber, portrætter, opstillinger, figurbilleder til rene abstraktioner. Malestilen spænder vidt fra det pertentlige til det ekspressive. Nogle billeder er i stærke, mættede farver – andre i sarte, poetiske toner.

Vi forsøger os denne gang med en mere collageagtig ophængning, hvor vi
blander de enkelte kunstneres billeder imellem hinanden. Det bliver således en mere kollektiv præsentation, hvor de forskellige stilarter og motiver blandes frit og går i dialog med hinanden.

Som gæstekunstner byder vi denne gang velkommen til billedhuggeren Jørn Hansen, der viser forskellige mindre træskulpturer.

Malerierne og skulpturerne er selvfølgelig til salg, så der er en god muIighed for at erhverve sig et dejligt billede til en rimelig pris.

Udstillingen er åben på hverdage kl.14 – 18, weekender og helligdage kl.12 – 17.

EVA TWOREK BILLE – ELSE HANSSON – HANS PETER EDER – GITTE LEVIN – KIRSTEN ZWICK – LONE JENSEN – KIRSTEN DØLPHER – LENE ABEL – IRENE GRY LATHEY – MARIANNE HARTON – JØRN HANSEN (gæsteudstiller)