DET GRØNNE GULD

KAN DIT GRØNNE AFFALD VÆRE ANDRES GRØNNE GULD?

På sommerens mange festivaler får vi en masse gode madoplevelser og det der står tilbage er bl.a. madaffald! Hvorfor ikke lade noget af madaffaldet fra dette års CPH Cooking & Food Festival indgå i det store grønne kredsløb, så det kan genbruges til noget nyt?

På årets CPH Food District er Kompostbudene gået sammen med Onkel Dannys Plads og Mændenes Hjems Beskæftigelse for at indsamle frugt og grønt affald fra Frugtformidlingen under festivalen. Det vil blive kørt til Onkel Dannys Plads, hvor det skal komposteres og passes af Kompostbude, socialt udsatte fra Mændenes Hjem, der uddannes til at passe komposten. Næste forår når komposten er klar til brug, planter vi og dyrker krydderurter, grøntsager, bær og lignende, der kan bruges til næste års madfestivaler.

Kredsløbet er nu lukket og kan starte igen. Så husk at dit grønne affald kan være nogle andres grønne guld!

KompostKompost indsamling