Tilgængelighed

Tilgængelighed Forsamlingshuset

Forsamlingshuset er beliggende på Onkel Dannys Plads. Pladsen er belagt med brosten, men der er lagt soldaterfliser i to rækker, som gør det lettere for kørestolsbrugere, at komme frem til indgangen. Der er to indgange, begge med et trin på 10 cm – der findes en mobil stålrampe med målene 85 cm bred, 1 m lang med en hældning på ti procent.
Der er handicaptoilet, bemærk dog dørbredde til toilet er på 75,5 cm.

Der findes ikke parkering på pladsen. Det er dog muligt for handicap at få en gæsteparkering, efter forudgående aftale ved henvendelse på kontoret eller ved telefonisk henvendelse på nedenstående telefonnumre. Vær dog opmærksom på at gæsteparkering ikke er muligt hvis der er arrangementer på Onkel Dannys Plads.

Kontakt info:
Forsamlingshuset
Malene Andreasen
Telefon: 2943 1499 (man-fre 10-14)

Tilgængelighed Råhuset

Onkel Dannys Plads er belagt med brosten. Der er lagt to rækker soldaterfliser, som gør det lettere for kørestolsbrugere at komme frem til Råhusets indgang.

Ved indgangen til Råhuset er der to trin, som er ca. 16 cm og et dørtrin på 3,5 cm. Der findes en mobil stålrampe, som kan lægges ud til de som medbringer hjælpere/assistance. Inde i Råhuset er der flere niveauspring – som kan overvindes med rampen, for dem der er forberedt på et eventyr.

Der findes handicaptoilet i Råhuset. Bemærk at det ligger efter 5 trin.

Der findes ikke handicap parkering, det er dog muligt at få en gæsteparkering efter forudgående aftale – bemærk dog at dette ikke er muligt hvis der foregår arrangementer på pladsen.

Kontakt info:
Råhuset
Annette Reinhardt
Telefon: 27151175 (tirs-ons 10-16)

http://www.godadgang.dk/dk/steder/oversted.asp?id=7739