Bjonko // Blue Page – copenhagen-jazz-festival

Fredag 5/7 2019, kl. 20:00

Start din Jazzaften ud med et udsøgt måltid vegansk mad fra det nye spisehus Københavns Madhus, på Onkel Dannys Plads, og nyd den på terrassen sammen med alle de andre koncert gæster. Maden serveres mellem kl. 18.00 -20.00

Bjonko omplanter balkanrødderne i nordisk muld – En musikalsk, farverig rejse fra ro og troskab til fare og forræderi 

Dansk/Makedonske Bjonko bringer Balkan-musikken til Norden i et hybrid-format, som trækker publikum op af stolene og ud på dansegulvet. Som det lød da Bjonko vandt en DMA for Årets Danske World Live Navn: “Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne!” Når man siger balkan, tænker nogen måske på kædedans og folkemusik. Dette er en forestilling Bjonko udfordrer med sin fusion af balkan, hiphop og rock.

Mere info her: https://jazz.dk/copenhagen-jazz-festival-2019/koncerter/56328/?fbclid=IwAR3hxdAa773Gc16BtbZ2PGHfavEj72AADEi5FP0Nbqt9IN_FV_nZ610uM2s